Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DaRt_ (991536) - La Gralla BSK (991774) » 709632315: T72/J14/V

Liga 709632315 Información oficial sobre el partido 709632315 en Hattrick

10.06.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 14 / V.14 (5527)

DaRt_ Alineación oficial del equipo 'DaRt_' en el partido 4 - 2 La Gralla BSK Alineación oficial del equipo 'La Gralla BSK' en el partido
0 - 1 Marcin Piątyszek (32')
Benvingut Jovells (55') 1 - 1
Iván González Frías (66') 2 - 1
Diego Núñez (67') 3 - 1
José Hocera (84') 4 - 1
4 - 2 Marcin Piątyszek (89')
DaRt_ Alineación oficial del equipo 'DaRt_' en el partido 4 - 2 La Gralla BSK Alineación oficial del equipo 'La Gralla BSK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
DaRt_ Alineación oficial del equipo 'DaRt_' en el partido 3 - 1 La Gralla BSK Alineación oficial del equipo 'La Gralla BSK' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DaRt_

Goles Goles

  • 112 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55 del partit, el jugador Benvingut Jovells de DaRt_ va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 66 (Gol por la izquierda): DaRt_ prenia la batuta de l'encontre al minut 66, quan en Iván González Frías va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): Manolo Hernández Alba va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de DaRt_, Diego Núñez, que va marcar, sense saber com, el 3 - 1.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar José Hocera, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a DaRt_.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): DaRt_ per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 8, quan Manolo Hernández Alba va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Luis Mari López va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Iván González Frías va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Kiriam Rosado es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local Luis Mari López per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alejandro Cámpolo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

La Gralla BSK

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Marcin Piątyszek va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 els aficionats de Gralla van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Marcin Piątyszek va anotar el 4 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gralla va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lutomysł Komisarski, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Gralla va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 18, quan Baghdasar Asdvadzaduryan va quedar-se sol davant el porter Javier Villachica, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Gralla, l'equip va recuperar la pilota al minut 30 i va contraatacar. En Hadi Movahednia va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gralla va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Danilo Amatori va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daoud Bakkal de Gralla es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.