Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Palmilla de Mou (1579063) - Charlton utd (439901) » 709632057: T72/J6/V

Liga 709632057 Información oficial sobre el partido 709632057 en Hattrick

15.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 6 / V.10 (5523)

La Palmilla de Mou Alineación oficial del equipo 'La Palmilla de Mou' en el partido 1 - 2 Charlton utd Alineación oficial del equipo 'Charlton utd' en el partido
Kim Endén (6') 1 - 0
1 - 1 Hwangdong Ong (53')
1 - 2 Frédéric Brunet (89')
La Palmilla de Mou Alineación oficial del equipo 'La Palmilla de Mou' en el partido 1 - 2 Charlton utd Alineación oficial del equipo 'Charlton utd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Palmilla de Mou Alineación oficial del equipo 'La Palmilla de Mou' en el partido 2 - 0 Charlton utd Alineación oficial del equipo 'Charlton utd' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Palmilla de Mou

Goles Goles

  • 105 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Süleyman Figar va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Kim Endén va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Palmilla posava el marcador 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 4 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Duarte van Starkenborg va enviar un xut des de 40 metres al minut 4, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Passaven 24 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gian Mattia Dragoni va rematar alt.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, Kim Endén gairebé va marcar per a Palmilla des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 52 (Ocasión de falta): En Trevor Patel es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 237 Minuto 65 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Kim Endén va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Marijo Babaja va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Duarte van Starkenborg de Palmilla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Charlton utd

Goles Goles

  • 140 Minuto 53 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Charlton va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Hwangdong Ong aconseguint el 1 - 1.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Passats 89 minuts de partit, Charlton es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Frédéric Brunet es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): En Csongor Póth va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Alfred Ewert va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Charlton que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Manoël Giroux va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Mirosław Kosiek, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Charlton va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mihai Har, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.