Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pfizers (30614) - CD Lealtad (989554) » 709631829: T72/J4/V

Liga 709631829 Información oficial sobre el partido 709631829 en Hattrick

01.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 4 / V.6 (5519)

pfizers Alineación oficial del equipo 'pfizers' en el partido 1 - 2 CD Lealtad Alineación oficial del equipo 'CD Lealtad' en el partido
0 - 1 Fernando Uribe Bernedo (18')
0 - 2 Fernando Uribe Bernedo (38')
Óscar Cachú Fernández (82') 1 - 2
pfizers Alineación oficial del equipo 'pfizers' en el partido 1 - 2 CD Lealtad Alineación oficial del equipo 'CD Lealtad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pfizers Alineación oficial del equipo 'pfizers' en el partido 0 - 1 CD Lealtad Alineación oficial del equipo 'CD Lealtad' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,5 % 0,3 % 92,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pfizers

Goles Goles

  • 108 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible (general)): Côme Quesnel de pfizers va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Óscar Cachú Fernández que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Joãozinho Bravo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 203 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): pfizers va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Grácio Rita va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de pfizers, l'equip va recuperar la pilota al minut 72 i va contraatacar. En Côme Quesnel va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vilim Pazikuća de pfizers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

CD Lealtad

Goles Goles

  • 174 Minuto 18 (Gol de penalti): En Fernando Uribe Bernedo va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 18. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Lealtad per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 38. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Fernando Uribe Bernedo. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): En Miguel Osta va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 280 Minuto 39 (Ocasión de falta): Oleg Pelin va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Fernando Uribe Bernedo que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Miguel Osta després de 71 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Oleg Pelin va poder desviar-lo a córner.