Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing Avatar (1370874) - Gorvemos (307914) » 709631303: T72/J13/IV

Liga 709631303 Información oficial sobre el partido 709631303 en Hattrick

03.06.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 13 / IV.60 (3483)

Racing Avatar Alineación oficial del equipo 'Racing Avatar' en el partido 3 - 1 Gorvemos Alineación oficial del equipo 'Gorvemos' en el partido
Lander Corthals (3') 1 - 0
Miguel Gorostiza (12') 2 - 0
Benno Kleinknecht (21') 3 - 0
3 - 1 Javier 'Jefecito' Granell (50')
Racing Avatar Alineación oficial del equipo 'Racing Avatar' en el partido 3 - 1 Gorvemos Alineación oficial del equipo 'Gorvemos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing Avatar Alineación oficial del equipo 'Racing Avatar' en el partido 0 - 1 Gorvemos Alineación oficial del equipo 'Gorvemos' en el partido
Tiene bastante suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,7 % 1,1 % 86,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Avatar

Goles Goles

  • 119 Minuto 3 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Miguel Gorostiza va treure un córner llarg cap al segon pal que en Lander Corthals, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 134 Minuto 12 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Racing i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 12 minuts de joc. Mentre en Miguel Gorostiza el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 186 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 3 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Racing. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Benno Kleinknecht va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mateo Romić va fer una magnífica centrada, però la rematada de Lajos Cséfán va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 287 Minuto 31 (Ocasión tiro lejano): Al minut 31 un refús amb el peu d'en Krzysztof Borowski va anar a parar als peus del Gergő Habuczki que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Racing van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 38 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Miguel Gorostiza, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Gorvemos

Goles Goles

  • 119 Minuto 50 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Gorvemos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Javier 'Jefecito' Granell va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Javier 'Jefecito' Granell va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Ivan Stefanov no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 253 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 20 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Mathias Schnöll amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 89 en Fabien Gossard va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en 王 (Wang) 安宁 (Anning) va impedir que reduïssin les diferències al marcador.