Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GokuVsNewteam (795192) - Al Igual No (1434259) » 709631302: T72/J13/IV

Liga 709631302 Información oficial sobre el partido 709631302 en Hattrick

03.06.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 13 / IV.60 (3483)

GokuVsNewteam Alineación oficial del equipo 'GokuVsNewteam' en el partido 1 - 0 Al Igual No Alineación oficial del equipo 'Al Igual No' en el partido
Uxiel Carballal (36') 1 - 0
GokuVsNewteam Alineación oficial del equipo 'GokuVsNewteam' en el partido 1 - 0 Al Igual No Alineación oficial del equipo 'Al Igual No' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GokuVsNewteam Alineación oficial del equipo 'GokuVsNewteam' en el partido 2 - 0 Al Igual No Alineación oficial del equipo 'Al Igual No' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GokuVsNewteam

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 els aficionats van embogir quan en Uxiel Carballal va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de GokuVsNewteam.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): GokuVsNewteam per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 15, quan Gültekin Örüner va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 es va veure una gran oportunitat per a GokuVsNewteam per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Uxiel Carballal, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 207 Minuto 83 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Holger Massott va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gültekin Örüner de GokuVsNewteam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Al Igual No

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Igual sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Hervé Collinge, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 4 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 53 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Hervé Collinge, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): El Igual va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 79, però en Bogusław Rakonieczny va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Carretón de Igual va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.