Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Grimbergen Athletic (487381) - Real ffunness (797138) » 709629658: T72/J8/IV

Liga 709629658 Información oficial sobre el partido 709629658 en Hattrick

29.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 8 / IV.31 (3454)

Grimbergen Athletic Alineación oficial del equipo 'Grimbergen Athletic' en el partido 1 - 1 Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido
Alejandro Iruzbieta (49') 1 - 0
1 - 1 Maurizio Boffelli (63')
Grimbergen Athletic Alineación oficial del equipo 'Grimbergen Athletic' en el partido 1 - 1 Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Grimbergen Athletic Alineación oficial del equipo 'Grimbergen Athletic' en el partido 2 - 0 Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grimbergen Athletic

Goles Goles

  • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49 els aficionats van embogir quan en Alejandro Iruzbieta va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Grimbergen.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alejandro Iruzbieta va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Gergő Szűcs va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Aznan Jameel! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Aki Halinen va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Nicola Consorti va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Grimbergen se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Nicola Consorti, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Nicola Consorti del Grimbergen ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Aki Halinen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Grimbergen se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Piero Signoretta de Grimbergen es va guanyar la targeta groga merescudament.

Real ffunness

Goles Goles

  • 186 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de ffunness va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Maurizio Boffelli, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 35 (Ocasión de falta): El ffunness va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 35 amb un llançament de falta perillós. En Jorge Intriago però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Àlex Monjo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de ffunness que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 263 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Àlex Monjo sol davant la porteria al minut 59, però la seva rematada va ser molt fluixa.