Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ros'rock'n'roll (799099) - Real Quitapenas CF (489898) » 709627969: T72/J5/IV

Liga 709627969 Información oficial sobre el partido 709627969 en Hattrick

08.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 5 / IV.1 (3424)

ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido 6 - 0 Real Quitapenas CF Alineación oficial del equipo 'Real Quitapenas CF' en el partido
1 - 0 Fiorindo Schifano (23')
Nélson Macatrão (30') 2 - 0
Francisco Bagazgoitia (32') 3 - 0
David Garmendia (49') 4 - 0
David Garmendia (77') 5 - 0
David Cíes (83') 6 - 0
ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido 6 - 0 Real Quitapenas CF Alineación oficial del equipo 'Real Quitapenas CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido 3 - 0 Real Quitapenas CF Alineación oficial del equipo 'Real Quitapenas CF' en el partido
Tiene bastante suerte 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ros'rock'n'roll

Goles Goles

  • 187 Minuto 30 (Gol tiro lejano): En Francisco Jesús Pérez conduïa pel cercle central i, veient a en Nélson Macatrão desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 2 - 0.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Francisco Bagazgoitia, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): rosrocknroll va trobar una esquerda a la defensa rival quan en David Garmendia va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Amb 77 minuts jugats, en David Garmendia va augmentar l'avantatge de rosrocknroll a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 83 (Gol de penalti): Als 83 minuts de joc, els nois de rosrocknroll van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes David Cíes augmentant l'avantatge per als locals: 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Francisco Jesús Pérez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Real Quitapenas CF

Goles Goles

  • 125 Minuto 23 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Fiorindo Schifano va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Aarón Cagigao ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Ghenadie Dergaci va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Fernando Vallejo Ortiz.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Valpuesta de Quitapenas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto Andón de Quitapenas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Alberto Andón de Quitapenas per doble groga al minut 86.