Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estudiantes de Derecho F.C (796952) - Catalan Cockney Boys (436354) » 709627798: T72/J5/III

Liga 709627798 Información oficial sobre el partido 709627798 en Hattrick

08.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 5 / III.14 (3421)

Estudiantes de Derecho F.C Alineación oficial del equipo 'Estudiantes de Derecho F.C' en el partido 0 - 3 Catalan Cockney Boys Alineación oficial del equipo 'Catalan Cockney Boys' en el partido
0 - 1 Giuseppe Dell'Edera (2')
0 - 2 Tomás Cayetano (42')
0 - 3 Matthew Campbell-Orr (80')
Estudiantes de Derecho F.C Alineación oficial del equipo 'Estudiantes de Derecho F.C' en el partido 0 - 3 Catalan Cockney Boys Alineación oficial del equipo 'Catalan Cockney Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Estudiantes de Derecho F.C Alineación oficial del equipo 'Estudiantes de Derecho F.C' en el partido 0 - 6 Catalan Cockney Boys Alineación oficial del equipo 'Catalan Cockney Boys' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estudiantes de Derecho F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Javier Camboraín va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Law Team que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Catalan Cockney Boys

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Al minut 2 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Giuseppe Dell'Edera que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Tomás Cayetano de Catalan l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 42 de partit.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Matthew Campbell-Orr de Catalan va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 80. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Matthew Campbell-Orr, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Matthew Campbell-Orr va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 284 Minuto 35 (Ocasión de penalti): Zbyněk Douša de Catalan va fallar un penal al minut 35. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Hannes-Alexander Abzieher, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 83 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Catalan va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Matthew Campbell-Orr després de 84 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Anthony Manach va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Després de 86 minuts, Humbert Venhuizen va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Anthony Manach va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Giuseppe Dell'Edera de Catalan va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 88 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.