Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Keltoi Vigo GAC II (1332928) - matchball (492157) » 707906171: T71/R11

Copa 707906171 Información oficial sobre el partido 707906171 en Hattrick

25.01.2023 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 11

Keltoi Vigo GAC II Alineación oficial del equipo 'Keltoi Vigo GAC II' en el partido 4 - 5 matchball Alineación oficial del equipo 'matchball' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Keltoi Vigo GAC II Alineación oficial del equipo 'Keltoi Vigo GAC II' en el partido 2 - 3 matchball Alineación oficial del equipo 'matchball' en el partido
Tiene suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 29,2 % 43,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Keltoi Vigo GAC II

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 els aficionats van embogir quan en Valeri Slavkov va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Keltoi.
  • 112 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64 del partit, el jugador Clarence Domergue de Keltoi va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 108 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Ganesh Krupakaran encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Clarence Domergue només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 3 - 2.
  • 111 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, Timotheos Sevastos va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 17 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Alf Schwartz quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 289 Minuto 33 (Ocasión evento especial): En Juan Pablo Andrade va fer una ràpida incursió al minut 33, però en Lewis Peláez no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alf Schwartz! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Saeed Rashad Al-Ambusaidy va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Juan Pablo Andrade rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Simone Cinque hauria d'haver estat gol al minut 89 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Simone Cinque es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

matchball

Goles Goles

  • 161 Minuto 54 (Gol por el centro): matchball van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 54, quan Samlain Pinsen va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 137 Minuto 57 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Marcos Ávila va anar a parar al cap de Cosme Ciguri que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a matchball el 1 - 2.
  • 162 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Samlain Pinsen per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del matchball van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Blagoje Pavlović va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 4 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 86 (Gol por el centro): Amb 86 minuts jugats, Harimbi Kartamiharja de matchball va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Harimbi Kartamiharja va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.