Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. TALISMANES (439473) - Desesperao (125731) » 707087460: T71/R3

Copa 707087460 Información oficial sobre el partido 707087460 en Hattrick

30.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 3

C.D. TALISMANES Alineación oficial del equipo 'C.D. TALISMANES' en el partido 3 - 1 Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D. TALISMANES Alineación oficial del equipo 'C.D. TALISMANES' en el partido 3 - 0 Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido
Tiene un resultado normal 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. TALISMANES

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Sergi Companys va donar a TALISMANES un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 134 Minuto 13 (Gol de penalti): Als 13 minuts de joc, els nois de TALISMANES van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Ildefonso Dieste augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Ildefonso Dieste va incrementar l'avantatge de TALISMANES amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de TALISMANES a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Cástor Lacalle Tejada va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Iván Torres Aragon va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Ángel Despuig gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Óscar Casla va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Ángel Despuig una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Óscar Casla va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 81 quan Marco Antonio Melenas de TALISMANES gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cástor Lacalle Tejada.

Desesperao

Goles Goles

  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Francisco Sola estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Jaime Checa va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 68.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 7 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Sergio Vilallonga va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Jorge Márquez López, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 251 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Marcos Velunza va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Aaron Miquel va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 218 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Sergio Vilallonga va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Aaron Miquel rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Víctor Gana es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.