Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 707083933

Copa 707083933 Información oficial sobre el partido 707083933 en Hattrick

30.11.2022 12:30:00

Gss2 Alineación oficial del equipo 'Gss2' en el partido 4 - 5 Castilblanco C.F. Alineación oficial del equipo 'Castilblanco C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Gss2 Alineación oficial del equipo 'Gss2' en el partido 0 - 6 Castilblanco C.F. Alineación oficial del equipo 'Castilblanco C.F.' en el partido
Tiene mucha potra 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gss2

Goles Goles

  • 137 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Isidoro Barbosa Moreira la va convertir en gol amb un remat de cap en Héctor López Gutiérrez tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 81 el marcador es va actualitzar: 1 - 3.
  • 103 Minuto 82 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Eric Alentor va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.
  • 116 Minuto 84 (Gol evento especial rápido + pase): Óscar Gravina va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Tomás Montiel, que no va fallar i va marcar el 3 - 3.
  • 116 Minuto 89 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Óscar Gravina sempre és una garantia. Al minut 89, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Tomás Montiel marcar el 4 - 4 per al Gss2.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Eric Alentor no oblidarà el que li va passar durant el minut 26. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Castilblanco C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): El jugador de Castilblanco Gunnar Myklebust va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 6 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Alejandro Paxe va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 180 Minuto 66 (Gol de falta): Passaven 66 minuts quan en Juozapotas Užiūnas va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 3.
  • 173 Minuto 85 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Julio Pérez Mazo va poder marcar tot sol el 3 - 4.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Fernando Velázquez quedar desmarcat i marcar per a Castilblanco al minut 89. El marcador es va posar aleshores 4 - 5 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Bogusław Kluge. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rolando Baralt.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Óscar Medina Guzmán de Castilblanco va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.