Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 707082107

Copa 707082107 Información oficial sobre el partido 707082107 en Hattrick

30.11.2022 12:30:00

Can Bou Paladins Alineación oficial del equipo 'Can Bou Paladins' en el partido 1 - 2 Borocity Alineación oficial del equipo 'Borocity' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Can Bou Paladins Alineación oficial del equipo 'Can Bou Paladins' en el partido 1 - 1 Borocity Alineación oficial del equipo 'Borocity' en el partido
Tiene un resultado normal 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,8 % 5,7 % 20,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Can Bou Paladins

Goles Goles

  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): En Abdelmoumen Lahmouz entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Paladins, un peu providencial d'en Felix Shirima va situar el 1-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Moriel Bouskilla va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Borocity

Goles Goles

  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Borocity prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Joaquín Fernández Navarrete.
  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 41, Franco Calderone va pentinar un córner cap al segon pal que Juan Lapeira Lizarra va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Borocity van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Franco Calderone va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Borocity va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jordi Alba, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bogdan Buzoeanu.