Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 707081050

Copa 707081050 Información oficial sobre el partido 707081050 en Hattrick

30.11.2022 12:00:00

Piquaxu CF Alineación oficial del equipo 'Piquaxu CF' en el partido 2 - 1 Demoledor78 Alineación oficial del equipo 'Demoledor78' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Piquaxu CF Alineación oficial del equipo 'Piquaxu CF' en el partido 1 - 1 Demoledor78 Alineación oficial del equipo 'Demoledor78' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,3 % 21,4 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piquaxu CF

Goles Goles

  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Heriberto Naranco la va rematar Alejandro Cao de Benos amb una magnífica volea que va fer pujar per a Piquaxu el 1 - 0.
  • 124 Minuto 92 (Gol de penalti): Corria el minut 92, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Piquaxu s'avançava en el marcador després que en Alejandro Cao de Benos xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Piquaxu van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Adolfo Tarazona va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Demoledor78

Goles Goles

  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 89. L'anotador per Demoledor78 va ser Miguel Mil, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Demoledor78 va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Roberto Lobo va sortir per sobre el travesser.
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Artemio Pérez de Corta sol davant la porteria al minut 72, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Rodrigo Eban quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Marc Reina per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 88, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 95 (Ocasión por la izquierda): Al minut 95 Miguel Mil va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Zipriano Arretxeberro va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marc Reina es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.