Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 707081023

Copa 707081023 Información oficial sobre el partido 707081023 en Hattrick

30.11.2022 12:00:00

CASTRILLO DE VILLAVEGA CF Alineación oficial del equipo 'CASTRILLO DE VILLAVEGA CF' en el partido 1 - 2 GOLOSA CF Alineación oficial del equipo 'GOLOSA CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CASTRILLO DE VILLAVEGA CF Alineación oficial del equipo 'CASTRILLO DE VILLAVEGA CF' en el partido 2 - 3 GOLOSA CF Alineación oficial del equipo 'GOLOSA CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,4 % 8,5 % 69,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CASTRILLO DE VILLAVEGA CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Corria el minut 16 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Hugo Pacaud, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En José Vicente del CASTRILLO ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 206 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 37, tothom va saber perquè en Csaba Megyeri era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Alfio Ghiringhelli una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 57, però una magnífica aturada de Diogo Luís Alves va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alfio Ghiringhelli per poc que no incrementa el marcador al minut 61. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Diogo Luís Alves va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

GOLOSA CF

Goles Goles

  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 en Nicolò Vianello va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 105 (Gol por el centro): En César Hurtado donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 105 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Pierre-Emmanuel Morlon al minut 36 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 58 (Ocasión por el centro): GOLOSA va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ouweis Rabah Jawdai es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Julián Soto Martínez va fer una jugada per la banda esquerra, però Javier Iñiguez va aturar el seu xut.
  • 272 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del GOLOSA que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Domininkas Jankojtis, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 94 (Ocasión por la derecha): GOLOSA va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Javier Iñiguez va desviar el xut final de Alfredo Pozo López després d'una sèrie de rebots i molta confusió.