Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 707080476

Copa 707080476 Información oficial sobre el partido 707080476 en Hattrick

30.11.2022 12:30:00

Animalicos C.D Alineación oficial del equipo 'Animalicos C.D' en el partido 1 - 3 Israelo's Boys Alineación oficial del equipo 'Israelo's Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Animalicos C.D Alineación oficial del equipo 'Animalicos C.D' en el partido 1 - 3 Israelo's Boys Alineación oficial del equipo 'Israelo's Boys' en el partido
Tiene un resultado normal 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,2 % 0,6 % 89,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Animalicos C.D

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Animalicos, atacant per l'esquerra al minut 27, va aprofitar el magnífic llançament de Badreddine Zahrawi per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El Animalicos ho intentava per la dreta per mitjà de Alirio Castaño, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Israelo's Boys

Goles Goles

  • 161 Minuto 59 (Gol por el centro): Israelo's van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 59, quan Marek Żuczek va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 60 (Gol por el centro): En Soufiane Idghdour donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 60 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Herbert Kahlhammer de Israelo's va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 86. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 34, en un 1 contra 1 amb el porter, però Dré Xhofleer va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Eugenio Fossella des de l'esquerra.
  • 288 Minuto 81 (Ocasión evento especial): El Israelo's volia trobar posicions de xut llunyà però la pressió de la defensa rival ho feia impossible. Un bon exemple va succeir al minut 81, quan un defensa va interceptar un xut llunyà amb la cuixa.