Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 707077103

Copa 707077103 Información oficial sobre el partido 707077103 en Hattrick

30.11.2022 12:15:00

LuciferThorS Alineación oficial del equipo 'LuciferThorS' en el partido 0 - 3 Nightmare UT Alineación oficial del equipo 'Nightmare UT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LuciferThorS Alineación oficial del equipo 'LuciferThorS' en el partido 0 - 3 Nightmare UT Alineación oficial del equipo 'Nightmare UT' en el partido
Tiene un resultado normal 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LuciferThorS

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Nightmare. La jugada d'estratègia del LuciferThorS per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jesús Serón va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LuciferThorS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Narcís Farran, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Nightmare UT

Goles Goles

  • 170 Minuto 43 (Gol de falta): Al minut 43, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Matteo Fischetti posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Santiago García de la Cuesta va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 180 Minuto 44 (Gol de falta): Matteo Fischetti va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a Nightmare gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Luis San Martin Bueno va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Carles Verneda, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53 de partit, Sadden Ziari va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Matteo Fischetti va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Matteo Fischetti després de 78 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Luis San Martin Bueno va poder desviar-lo a córner.