Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 707076828

Copa 707076828 Información oficial sobre el partido 707076828 en Hattrick

30.11.2022 12:15:00

Arangol CF Alineación oficial del equipo 'Arangol CF' en el partido 1 - 4 Racing Club Palma Alineación oficial del equipo 'Racing Club Palma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arangol CF Alineación oficial del equipo 'Arangol CF' en el partido 0 - 3 Racing Club Palma Alineación oficial del equipo 'Racing Club Palma' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arangol CF

Goles Goles

  • 186 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Arangol amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Stewie Moody, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 4 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Òscar Viñets de Arangol va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Bernd Steinfurt que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Arangol va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Stewie Moody, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Racing Club Palma

Goles Goles

  • 135 Minuto 12 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Karol Hranka de Racing va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 0 - 1.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al 31 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Racing augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Jorge de Ocón es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 33, Racing va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Antoniu Mateş.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, Racing va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Martín Dupuy, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Peetu Tanhuala de Racing va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 14 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Racing quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Rolf Polk va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Karol Hranka, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Karol Hranka va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Karol Hranka després de 74 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ferran Aiguaviva va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Martín Dupuy va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.