Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Triana (47875) - U.D. Guazamara (1419236) » 706987732: T71/R2

Copa 706987732 Información oficial sobre el partido 706987732 en Hattrick

23.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 2

Atlético Triana Alineación oficial del equipo 'Atlético Triana' en el partido 0 - 4 U.D. Guazamara Alineación oficial del equipo 'U.D. Guazamara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Triana Alineación oficial del equipo 'Atlético Triana' en el partido 0 - 2 U.D. Guazamara Alineación oficial del equipo 'U.D. Guazamara' en el partido
Tiene un resultado normal 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,0 % 0,4 % 91,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Triana

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 21 (Ocasión de contra de falta): Triana va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Thilo Schevelik va anar a parar a les mans del porter.

U.D. Guazamara

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Guazamara va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 31. Erasmo Usseglio va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Samba Thiam de Guazamara va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 33. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 116 Minuto 35 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 35, en Renaat Moreel del Guazamara va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Samba Thiam que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 3.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Passaven 38 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Renaat Moreel va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Yoeri Francke de Guazamara, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 20, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Erasmo Usseglio de Guazamara va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 61 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Rubén Arias quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ignacio Tenorio, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Renaat Moreel de Guazamara la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.