Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LupasHospi (794782) - Cebada Club Deportivo (1577970) » 706987465: T71/R2

Copa 706987465 Información oficial sobre el partido 706987465 en Hattrick

23.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 2

LupasHospi Alineación oficial del equipo 'LupasHospi' en el partido 3 - 1 Cebada Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'Cebada Club Deportivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LupasHospi Alineación oficial del equipo 'LupasHospi' en el partido 3 - 0 Cebada Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'Cebada Club Deportivo' en el partido
Tiene un resultado normal 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LupasHospi

Goles Goles

  • 190 Minuto 27 (Gol de falta): En Marc Simonet va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Rune Ervik, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a LupasHospi.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Tsampikos Loukidis va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): LupasHospi va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Marc Simonet en un 1 contra 1 amb el porter José María Villaseca, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16, Lluís Carreras arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 27 per blocar una centrada d'en Delfim Silva Amorim va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de LupasHospi.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Duccio Bernardini una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de José María Villaseca va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet José María De la Maza va estar a punt de sentenciar el partit al minut 51, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 52 quan José María De la Maza de LupasHospi gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El jugador local Marc Simonet per poc que no incrementa el marcador al minut 71. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però José María Villaseca va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Juan Luis Salazar gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José María Villaseca va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Marc Simonet de LupasHospi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Cebada Club Deportivo

Goles Goles

  • 142 Minuto 91 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jan Miecznikowski de Deportivo va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 17 (Ocasión de contra de falta): El Deportivo va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Mamoune Jondoli la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cosimo Bonistalli de Deportivo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.