Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Desesperao (125731) - Vives Athletic (1367190) » 706985946: T71/R2

Copa 706985946 Información oficial sobre el partido 706985946 en Hattrick

23.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 2

Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido 3 - 1 Vives Athletic Alineación oficial del equipo 'Vives Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido 2 - 1 Vives Athletic Alineación oficial del equipo 'Vives Athletic' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,0 % 34,6 % 28,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Desesperao

Goles Goles

  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Passat el minut 42 de joc, Antonio Manuel Titos facilitava les coses al Desesperao amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 123 Minuto 64 (Gol por la derecha): El jugador Eduard Toderel de Desesperao, després de 64 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Desesperao va augmentar la diferència quan Ragnar Remøyholm no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 el Desesperao va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jorge Márquez López no va estar gens encertat.

Vives Athletic

Goles Goles

  • 115 Minuto 24 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Iulian Manolescu de Athletic va fer un bon esprint per escapar-se de Eulatz Garailaraudo i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 2 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Mats-Olov Ingemarsson va ridiculitzar a en Aaron Miquel amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 239 Minuto 15 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Mats-Olov Ingemarsson va marxar de Aaron Miquel en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Athletic van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 53, quan en Francesc Ramon Dempere va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Olivio Cajade de Athletic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Joaquín Raimundo de Athletic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.