Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CANBAR NW. F.C (1600534) - Borussia Turroncilla (1415739) » 706985313: T71/R2

Copa 706985313 Información oficial sobre el partido 706985313 en Hattrick

23.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 2

CANBAR NW. F.C Alineación oficial del equipo 'CANBAR NW. F.C' en el partido 3 - 4 Borussia Turroncilla Alineación oficial del equipo 'Borussia Turroncilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CANBAR NW. F.C Alineación oficial del equipo 'CANBAR NW. F.C' en el partido 2 - 2 Borussia Turroncilla Alineación oficial del equipo 'Borussia Turroncilla' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,8 % 37,1 % 30,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CANBAR NW. F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Bronisław Zarajczyk ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, CANBAR es posava per davant 1 a 0.
  • 111 Minuto 61 (Gol por el centro): Volker Löffelmann s'emportà una gran ovació del públic local al minut 61, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 112 Minuto 88 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Rino Zanetti va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 88.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 3 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Rino Zanetti va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 3, i va passar la pilota a Volker Löffelmann, però aquest no va encertar a marcar.
  • 213 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 16 minuts, en Bronisław Zarajczyk no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Halidou Beaud va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): CANBAR va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rino Zanetti va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Raúl Cunchillos.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Egidius den Uijl va estar a punt d'acabar en gol al minut 87, però el porter visitant Raúl Cunchillos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 102 (Ocasión por el centro): Al minut 102, Bronisław Zarajczyk quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Bronisław Zarajczyk de CANBAR va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Borussia Turroncilla

Goles Goles

  • 163 Minuto 12 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 12 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Roberto de la Hera.
  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Turroncila va ser finalitzada des de l'esquerra per Eusebio Huarcaya al minut 15. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 171 Minuto 87 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 87, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Eusebio Huarcaya es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 172 Minuto 95 (Gol por la izquierda): Al minut 95 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Turroncila prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 3 - 4 va ser en Kemen Arrua.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roberto de la Hera de Turroncila la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 103 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Roberto de la Hera es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.