Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 706887877

Copa 706887877 Información oficial sobre el partido 706887877 en Hattrick

23.11.2022 12:15:00

Las Rozas-Las Matas CF Alineación oficial del equipo 'Las Rozas-Las Matas CF' en el partido 4 - 2 Castefa FC Alineación oficial del equipo 'Castefa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Las Rozas-Las Matas CF Alineación oficial del equipo 'Las Rozas-Las Matas CF' en el partido 4 - 1 Castefa FC Alineación oficial del equipo 'Castefa FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,1 % 1,0 % 11,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Rozas-Las Matas CF

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els jugadors del RozasMatas amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 38, deixant Manuel Elgorriaga en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 111 Minuto 77 (Gol por el centro): Manuel Ángel Velázquez s'emportà una gran ovació del públic local al minut 77, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 123 Minuto 83 (Gol por la derecha): Corria el minut 83 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de David Gambocorta, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Amb 84 minuts jugats, en Dani Valenzuela Aranda va augmentar l'avantatge de RozasMatas a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de David Gambocorta hauria d'haver estat gol al minut 35 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Manuel Ángel Velázquez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 87, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Remi Ibars de Povil.

Castefa FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 34 (Gol de falta): Al minut 34 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Marcelino Merino va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Castefa prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Alfonso Tolosa.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Es duien 17 minuts de partit jugats quan Raúl Balaguer va estar a punt de posar per davant a Castefa amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Naoufal Hassani va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Guillermo Robles va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Zipiro Urionandona després de 37 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Naoufal Hassani va poder desviar-lo a córner.
  • 206 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Raúl Sáinz San Miguel que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 235 Minuto 85 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Raúl Balaguer, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Castefa van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Francisco Trillo Salazar, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Francisco Trillo Salazar de Castefa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.