Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 706887318

Copa 706887318 Información oficial sobre el partido 706887318 en Hattrick

23.11.2022 12:15:00

u.d.c.sur Alineación oficial del equipo 'u.d.c.sur' en el partido 2 - 3 Enigma5 Alineación oficial del equipo 'Enigma5' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
u.d.c.sur Alineación oficial del equipo 'u.d.c.sur' en el partido 2 - 0 Enigma5 Alineación oficial del equipo 'Enigma5' en el partido
Tiene un resultado normal 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

u.d.c.sur

Goles Goles

  • 103 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els seguidors del u.d.c.sur van tornar a saltar d'alegria al minut 35. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Antonio Gossa que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 3.
  • 103 Minuto 55 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de u.d.c.sur per la dreta va donar com a resultat un gol de Peruxu Aranda Rubio al minut 55 que reduïa la distància a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Aleandro Borgognone i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a u.d.c.sur, però el xut de Abdelbatine Wassai va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Passaven 38 minuts quan Paco Maestre Salinas des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): u.d.c.sur va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Hernán Iduya va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Aleandro Borgognone va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de u.d.c.sur va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan Bochini, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abdelbatine Wassai de u.d.c.sur amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Enigma5

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Enrique Marchena va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 136 Minuto 4 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Abel Gallús es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Felipe Zadaya per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 4 passava a ser 0 - 2.
  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Enigma5 van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 3 mitjançant en Gian Franco Della Corna.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 de partit, Krzysztof Jękot va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniel Krula de Enigma5 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.