Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 706884237

Copa 706884237 Información oficial sobre el partido 706884237 en Hattrick

23.11.2022 12:15:00

club de futbol catenaccio Alineación oficial del equipo 'club de futbol catenaccio' en el partido 2 - 3 The Dunbars Alineación oficial del equipo 'The Dunbars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
club de futbol catenaccio Alineación oficial del equipo 'club de futbol catenaccio' en el partido 2 - 0 The Dunbars Alineación oficial del equipo 'The Dunbars' en el partido
Tiene un resultado normal 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

club de futbol catenaccio

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Dimitar Asenov ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, catenaccio es posava per davant 1 a 0.
  • 111 Minuto 55 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Ian Fontbuté va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. catenaccio empatava el partit, 2 a 2, al minut 55.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Jusèp Loís Serraclara del catenaccio ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

The Dunbars

Goles Goles

  • 137 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Barkın Us la va convertir en gol amb un remat de cap en Ailton Pilecco tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 24 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.
  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Pablo González quedar desmarcat i marcar per a Dunbars al minut 31. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 173 Minuto 85 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Vasko Petkov va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Ailton Pilecco per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 18, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 236 Minuto 52 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alberto Jiménez jimeno no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Victor Curăvale estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 16 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Raúl Romerales després que el jugador de Dunbars li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.