Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 706881521

Copa 706881521 Información oficial sobre el partido 706881521 en Hattrick

23.11.2022 12:15:00

Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 9 Racing Club Palma Alineación oficial del equipo 'Racing Club Palma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 9 Racing Club Palma Alineación oficial del equipo 'Racing Club Palma' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo callejero

Racing Club Palma

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Racing prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Karol Hranka.
  • 182 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Hannes-Noah Seifert va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Federico Infante va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Antoniu Mateş, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): Hannes-Noah Seifert va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Racing, Giampietro Bruno, que va marcar, sense saber com, el 0 - 5.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al 60 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Racing augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Peetu Tanhuala es rifés el porter i marqués el 0 - 6.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Raúl Agrafojo de Racing va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 7 al minut 62. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Karol Hranka va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 73, i va fer pujar el 0 - 8 per a Racing.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90, un xut de Karol Hranka des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 9 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Racing a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Karol Hranka va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Karol Hranka quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Juan Gabriel Vega Gallego, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Federico Infante.