Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 706878475

Copa 706878475 Información oficial sobre el partido 706878475 en Hattrick

23.11.2022 12:00:00

Abarreri F.C. Alineación oficial del equipo 'Abarreri F.C.' en el partido 0 - 3 Demoledor78 Alineación oficial del equipo 'Demoledor78' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Abarreri F.C. Alineación oficial del equipo 'Abarreri F.C.' en el partido 2 - 1 Demoledor78 Alineación oficial del equipo 'Demoledor78' en el partido
Tiene mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,6 % 19,5 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Abarreri F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Julio Gómez del Abarreri ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Abarreri van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Tommi Vornanen va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julio Gómez de Abarreri la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Gonzalo de las Casas de Abarreri va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Demoledor78

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Èric Ferrandis va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al 48 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Demoledor78 augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Miguel Mil es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 119 Minuto 81 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Dimitar Ganev va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 3 al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Gaizka Gallurralde que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Miguel Mil ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, 夏 (Xia) 修昆 (Xiukun) de Demoledor78 es va guanyar la targeta groga merescudament.