Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 705853904

Liga 705853904 Información oficial sobre el partido 705853904 en Hattrick

27.11.2022 15:45:00

Hirmaan Alineación oficial del equipo 'Hirmaan' en el partido 2 - 7 Behzad FC Alineación oficial del equipo 'Behzad FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Hirmaan Alineación oficial del equipo 'Hirmaan' en el partido 3 - 4 Behzad FC Alineación oficial del equipo 'Behzad FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,6 % 17,8 % 56,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hirmaan

Goles Goles

  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): Hirmaan va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Maurice-Pascal Bungsberg, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Issa Dajani que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 135 Minuto 36 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Cengiz Erün de Hirmaan va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Solveg Lantschik va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Behzad FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 15 (Gol de contra por la derecha): El jugador Mostafa Hedyehlu de Behzad es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Behzad va ser finalitzada des de l'esquerra per Tohid Ashrafi al minut 29. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 39, quan Farough Mohammadi va posar els visitants Behzad per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Tohid Ashrafi va aprofitar un error defensiu al minut 40, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 4 al marcador per a Behzad.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Mostafa Hedyehlu va ser l'anotador del 2 - 5.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, un xut de Mehdi Niknejad des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 6 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mehdi Niknejad de Behzad l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 7 al minut 80 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 27 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 27 en Shahrouz Arab ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Tohid Ashrafi el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Behzad va anar a parar a la dreta de l'atac on en Morteza Salami, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Shahrouz Arab de Behzad va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.