Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 705385110

Liga 705385110 Información oficial sobre el partido 705385110 en Hattrick

04.12.2022 10:30:00

L.K.S Płomień Turznica Alineación oficial del equipo 'L.K.S Płomień Turznica' en el partido 2 - 2 Kurak 3 Gdańsk Alineación oficial del equipo 'Kurak 3 Gdańsk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
L.K.S Płomień Turznica Alineación oficial del equipo 'L.K.S Płomień Turznica' en el partido 5 - 5 Kurak 3 Gdańsk Alineación oficial del equipo 'Kurak 3 Gdańsk' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,6 % 37,2 % 30,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L.K.S Płomień Turznica

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 25, el Turznica va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Vlad Şega, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Carlos Albino Baía va donar a Turznica un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rosen Zarev va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Zbigniew Pęczkowski va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Wacław Stronczek va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 26 de joc.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Karl Favre gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Zbigniew Pęczkowski va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Carlos Albino Baía va estar a punt d'avançar els locals al minut 62 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 234 Minuto 78 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Jean Courrier va fallar un penal al minut 78.

Kurak 3 Gdańsk

Goles Goles

  • 163 Minuto 36 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 36. L'anotador per Gdańsk va ser Adrian Cagara, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 en Fritz Schleiss va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 10 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Gdańsk al minut 10, però el xut de Andrzej Byczkiewicz va topar amb la tanca defensiva.
  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Ścibor Surlit va fer una jugada per la banda esquerra, però Antony Saint-Aubin va aturar el seu xut.