Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 705385107

Liga 705385107 Información oficial sobre el partido 705385107 en Hattrick

27.11.2022 10:30:00

TS Jaworzno Alineación oficial del equipo 'TS Jaworzno' en el partido 4 - 2 Kurak 3 Gdańsk Alineación oficial del equipo 'Kurak 3 Gdańsk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TS Jaworzno Alineación oficial del equipo 'TS Jaworzno' en el partido 2 - 0 Kurak 3 Gdańsk Alineación oficial del equipo 'Kurak 3 Gdańsk' en el partido
Tiene suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TS Jaworzno

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 els aficionats van embogir quan en Milton da Vila va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Jaworzno.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ryszard Petelski ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Jaworzno es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Jaworzno va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alejandro Vespa progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Jaworzno pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ulysse Mion va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Ulysse Mion del Jaworzno ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ulysse Mion va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Jaworzno va estar a punt de posar-se per davant al minut 31 però Anatol Kozakowski va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Fryderyk Sosik gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Emil Biedulski va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Román Temoche. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Anatol Kozakowski de Jaworzno amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Kurak 3 Gdańsk

Goles Goles

  • 163 Minuto 56 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 56 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Paweł Talaga.
  • 143 Minuto 91 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Gdańsk eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 91, Andrzej Byczkiewicz va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 4 - 2.