Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 704762625

Liga 704762625 Información oficial sobre el partido 704762625 en Hattrick

03.12.2022 20:00:00

Team Pudispate Alineación oficial del equipo 'Team Pudispate' en el partido 7 - 0 Arnolders Alineación oficial del equipo 'Arnolders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Team Pudispate Alineación oficial del equipo 'Team Pudispate' en el partido 6 - 0 Arnolders Alineación oficial del equipo 'Arnolders' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Pudispate

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Els seguidors del PPE contenien la respiració mentre en Bogdan Apetri s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Krystian Pudo es va introduir dins la defensa central al minut 22, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 35 (Gol de penalti): PPE va obtenir un penal al minut 35, que va llançar a la perfecció Bogdan Apetri. 3 - 0 a favor dels locals.
  • 119 Minuto 72 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Bogdan Apetri el va rematar Rami Hyvätti amb un magnífic cop de cap que va suposar el 4 - 0.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 77, el PPE va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Rami Hyvätti, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 5 - 0.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan PPE va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Bogdan Apetri des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Pasi Engblom va incrementar l'avantatge de PPE amb el 7 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ivan Jungo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Bogdan Apetri gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Janne Laaksonen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Arnolders

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Fernando Albelda va fer una estirada espectacular al minut 81, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Niklas Kaarlonen.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Erasmo 'Houdini' Luque de Arnolders la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Niklas Kaarlonen de Arnolders es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.