Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alicantinisimo de Alipark (314130) - U.E. Deltebre (773010) » 703935618: T71/J4/VII

Liga 703935618 Información oficial sobre el partido 703935618 en Hattrick

10.12.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 4 / VII.1019 (39055)

CD OSASUNA Alineación oficial del equipo 'CD OSASUNA' en el partido 0 - 3 U.E. Deltebre Alineación oficial del equipo 'U.E. Deltebre' en el partido
0 - 1 Juan Gijón (47')
0 - 2 Juan Gijón (48')
0 - 3 Rodrigo Zaldívar (82')
CD OSASUNA Alineación oficial del equipo 'CD OSASUNA' en el partido 0 - 3 U.E. Deltebre Alineación oficial del equipo 'U.E. Deltebre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
CD OSASUNA Alineación oficial del equipo 'CD OSASUNA' en el partido 0 - 8 U.E. Deltebre Alineación oficial del equipo 'U.E. Deltebre' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD OSASUNA

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): OSASUNA va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però Ramón Leitao va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): OSASUNA van sortir al contraatac al minut 91, però Raimon Carrascull va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Carlos Peláez de OSASUNA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

U.E. Deltebre

Goles Goles

  • 171 Minuto 47 (Gol por el centro): Amb 47 minuts jugats, Juan Gijón de Deltebre va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 48, Deltebre va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Juan Gijón.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Rodrigo Zaldívar va ser l'anotador del 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Daniel El-Bakach, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Es duien 7 minuts de partit jugats quan Willi Stehrenberger va estar a punt de posar per davant a Deltebre amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Raúl Dueñas va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, un refús desafortunat de Raúl Dueñas, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Lucas Isusi no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Eduard Bădilă haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Deltebre al minut 21.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Deltebre quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Iván Balbás va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Abdezzahir Wali. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Deltebre la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.