Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cd benagalbon (1457684) - Orduña team (435905) » 703932991: T71/J6/VII

Liga 703932991 Información oficial sobre el partido 703932991 en Hattrick

24.12.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 6 / VII.972 (39008)

cd benagalbon Alineación oficial del equipo 'cd benagalbon' en el partido 1 - 1 Orduña team Alineación oficial del equipo 'Orduña team' en el partido
0 - 1 Jonathan Poret (47')
Jan Andersen (85') 1 - 1
cd benagalbon Alineación oficial del equipo 'cd benagalbon' en el partido 1 - 1 Orduña team Alineación oficial del equipo 'Orduña team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
cd benagalbon Alineación oficial del equipo 'cd benagalbon' en el partido 0 - 7 Orduña team Alineación oficial del equipo 'Orduña team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cd benagalbon

Goles Goles

  • 113 Minuto 85 (Gol por la derecha): Els jugadors del benagalbon amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 85, deixant Jan Andersen en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 35 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de István Pap va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Paul Bertram Gundel. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Orduña team

Goles Goles

  • 171 Minuto 47 (Gol por el centro): En Jonathan Poret donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 47 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Orduña que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alfonso Julio, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Jonathan Poret quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Ergjënd Derveni va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alban Giffard, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Alfonso Julio es va quedar sol davant del porter, al minut 68. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 de partit, Aurelio Padrenda va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.