Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pacomax Esportiu (441700) - Limbrull FC (994564) » 703925695: T71/J2/VII

Liga 703925695 Información oficial sobre el partido 703925695 en Hattrick

26.11.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 2 / VII.842 (38878)

CAVALIERS ST. Alineación oficial del equipo 'CAVALIERS ST.' en el partido 3 - 1 Castilblanco C.F. Alineación oficial del equipo 'Castilblanco C.F.' en el partido
Jorge Marín Adán (21') 1 - 0
Pedro Sáez (34') 2 - 0
Abelin Hiraburu (69') 3 - 0
3 - 1 Fernando Velázquez (89')
CAVALIERS ST. Alineación oficial del equipo 'CAVALIERS ST.' en el partido 3 - 1 Castilblanco C.F. Alineación oficial del equipo 'Castilblanco C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CAVALIERS ST. Alineación oficial del equipo 'CAVALIERS ST.' en el partido 1 - 4 Castilblanco C.F. Alineación oficial del equipo 'Castilblanco C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CAVALIERS ST.

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jorge Marín Adán, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del CAVALIERS se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 21.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): En Fernando Cordero entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al CAVALIERS, un peu providencial d'en Pedro Sáez va situar el 2-0 al panell digital.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de CAVALIERS a 3 - 0. Abelin Hiraburu va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Máximo Alén va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Harrizen Ernautena va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Harrizen Ernautena al minut 57 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Máximo Mellado va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Máximo Mellado de CAVALIERS va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip CAVALIERS Ernesto Monroy quasi marca al minut 89 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Fernando Cordero l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Castilblanco C.F.

Goles Goles

  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Castilblanco seguien lluitant fins al final. Al minut 89, fruit d'aquests esforços, Fernando Velázquez va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Fernando Velázquez ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Óscar Medina Guzmán que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 253 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 36 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Óscar Medina Guzmán amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Castilblanco a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Rolando Baralt va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Alejandro Paxe va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Antxoka Narbaitzlakroix.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Cirilo Urquiera de Castilblanco va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.