Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fiestay F.C. (489064) - Albatana City (434753) » 703921145: T71/J12/VII

Liga 703921145 Información oficial sobre el partido 703921145 en Hattrick

04.02.2023 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 12 / VII.760 (38796)

Fiestay F.C. Alineación oficial del equipo 'Fiestay F.C.' en el partido 1 - 2 Albatana City Alineación oficial del equipo 'Albatana City' en el partido
0 - 1 Daniel Garza (26')
0 - 2 Antonio Bernal (34')
Marvin Colán (76') 1 - 2
Fiestay F.C. Alineación oficial del equipo 'Fiestay F.C.' en el partido 1 - 2 Albatana City Alineación oficial del equipo 'Albatana City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fiestay F.C. Alineación oficial del equipo 'Fiestay F.C.' en el partido 0 - 2 Albatana City Alineación oficial del equipo 'Albatana City' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fiestay F.C.

Goles Goles

  • 103 Minuto 76 (Gol por la derecha): Passava el minut 76 del matx, quan l'atent Marvin Colán va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 20, el Fiestay estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Marvin Colán va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Fiestay van sortir al contraatac al minut 32, però Vova Badeuţanu va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Fiestay van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 75, però el xut de Sebastian Miranda des de l'esquerra va sortir desviat.

Albatana City

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): Amb 26 minuts jugats, Daniel Garza de Albatana va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 107 Minuto 34 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Albatana, gràcies a les conegudes canonades d'en Antonio Bernal, va situar el 0 - 2 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Fernando Goicolejea de Albatana, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 19, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Fernando Goicolejea va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Robert Massaguer va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Misael Ramos Rosa va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 59, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Daniel Garza quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Natalio Ojeda, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Robert Massaguer. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Fernando Goicolejea de Albatana va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.