Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ErlantzG team (777971) - mirlos (122082) » 703918969: T71/J14/VII

Liga 703918969 Información oficial sobre el partido 703918969 en Hattrick

18.02.2023 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 14 / VII.721 (38757)

A tope con la COPE Alineación oficial del equipo 'A tope con la COPE' en el partido 0 - 1 Unión Deportiva Salamanca S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva Salamanca S.A.D.' en el partido
0 - 1 Lionel Pletcher (34')
A tope con la COPE Alineación oficial del equipo 'A tope con la COPE' en el partido 0 - 1 Unión Deportiva Salamanca S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva Salamanca S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A tope con la COPE Alineación oficial del equipo 'A tope con la COPE' en el partido 0 - 3 Unión Deportiva Salamanca S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva Salamanca S.A.D.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A tope con la COPE

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de tope va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a César Pujol Coll, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 张 (Zhang) 光发 (Guangfa) de tope la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Unión Deportiva Salamanca S.A.D.

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): Deportiva agafava avantatge al minut 34 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Lionel Pletcher amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Deportiva va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alfonso Camio va desviar el xut final de Willibald Biskupsky després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Willibald Biskupsky després de 35 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alfonso Camio va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Pedro Manuel Medina Almeida, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Pedro Manuel Medina Almeida va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Abdettawab Chawech, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 39 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Deportiva va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 de partit, Sergio Hoyuela va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pedro Manuel Medina Almeida. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Pedro Manuel Medina Almeida quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alfonso Camio, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després de 89 minuts, Willibald Biskupsky va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Alfonso Camio va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Pancracio Bríngas de Deportiva va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.