Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torre Balldovina HC (1591239) - ErlantzG team (777971) » 703918936: T71/J6/VII

Liga 703918936 Información oficial sobre el partido 703918936 en Hattrick

24.12.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 6 / VII.721 (38757)

club de futbol catenaccio Alineación oficial del equipo 'club de futbol catenaccio' en el partido 1 - 2 Las Rozas-Las Matas CF Alineación oficial del equipo 'Las Rozas-Las Matas CF' en el partido
Ignacio Soler (37') 1 - 0
1 - 1 Francesc Guanyabens (38')
1 - 2 Manuel Elgorriaga (63')
club de futbol catenaccio Alineación oficial del equipo 'club de futbol catenaccio' en el partido 1 - 2 Las Rozas-Las Matas CF Alineación oficial del equipo 'Las Rozas-Las Matas CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
club de futbol catenaccio Alineación oficial del equipo 'club de futbol catenaccio' en el partido 2 - 2 Las Rozas-Las Matas CF Alineación oficial del equipo 'Las Rozas-Las Matas CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,8 % 28,0 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

club de futbol catenaccio

Goles Goles

  • 124 Minuto 37 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 37 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Ignacio Soler. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Ignacio Soler del catenaccio ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): catenaccio va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 32 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ian Fontbuté ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ian Fontbuté va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Las Rozas-Las Matas CF

Goles Goles

  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 en Francesc Guanyabens va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 63 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Manuel Elgorriaga va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 de partit, Manuel Elgorriaga quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Manuel Ángel Velázquez va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 41, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Delfí Candela va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): RozasMatas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 53, quan Dani Valenzuela Aranda va quedar-se sol davant el porter Delfí Candela, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Argain Lanburu de RozasMatas, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 62, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Manuel Ángel Velázquez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dani Valenzuela Aranda.