Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FREYDIMIR FC (124618) - Empordanet (1420598) » 703915804: T71/J7/VII

Liga 703915804 Información oficial sobre el partido 703915804 en Hattrick

31.12.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 7 / VII.665 (38701)

The hater boyz Alineación oficial del equipo 'The hater boyz' en el partido 3 - 0 Empordanet Alineación oficial del equipo 'Empordanet' en el partido
Aleksander Podbielski (27') 1 - 0
Nils Rhoden (35') 2 - 0
Nils Rhoden (41') 3 - 0
The hater boyz Alineación oficial del equipo 'The hater boyz' en el partido 3 - 0 Empordanet Alineación oficial del equipo 'Empordanet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The hater boyz Alineación oficial del equipo 'The hater boyz' en el partido 1 - 0 Empordanet Alineación oficial del equipo 'Empordanet' en el partido
Tiene suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The hater boyz

Goles Goles

  • 108 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible (general)): Antonio Floriategui de hater va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Aleksander Podbielski que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 35 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Nils Rhoden va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 35 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 134 Minuto 41 (Gol de penalti): Nils Rhoden va augmentar la diferència de hater a 3 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 50 (Ocasión evento especial): En Thet Lio, al minut 50 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Rudolf Halbauer el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de hater a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Aleksander Podbielski va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 230 Minuto 71 (Ocasión de falta): En Nils Rhoden es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Empordanet

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Empordanet va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Óscar Galán, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Empordanet, l'equip va recuperar la pilota al minut 67 i va contraatacar. En Kevin Witzemann va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 72 (Ocasión de contra de falta): El Empordanet va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Cătălin Dobran la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kevin Witzemann de Empordanet va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fahrettin Razi Korkmaz de Empordanet la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.