Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chipizan F.C. (310573) - FC Pota Blava (989024) » 703909778: T71/J12/VII

Liga 703909778 Información oficial sobre el partido 703909778 en Hattrick

04.02.2023 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 12 / VII.557 (38593)

C.D. San Roque Alineación oficial del equipo 'C.D. San Roque' en el partido 0 - 2 Yeyotus CD Alineación oficial del equipo 'Yeyotus CD' en el partido
0 - 1 Exequiel Vega (31')
0 - 2 Manuel Vonlaufen (74')
C.D. San Roque Alineación oficial del equipo 'C.D. San Roque' en el partido 0 - 2 Yeyotus CD Alineación oficial del equipo 'Yeyotus CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D. San Roque Alineación oficial del equipo 'C.D. San Roque' en el partido 1 - 2 Yeyotus CD Alineación oficial del equipo 'Yeyotus CD' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,8 % 7,5 % 70,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. San Roque

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 42 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Roque sortien al contraatac. La falta llançada per Hugo Canales va sortir força alta sense massa perill.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Alejo Montalvo no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Hugo Canales de Roque va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Yeyotus CD

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Yeyotus va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què José María Sacaluga, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Exequiel Vega que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 74, Yeyotus va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Manuel Vonlaufen.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Matias Agotzarena ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Es duien 23 minuts de partit jugats quan Matias Agotzarena va estar a punt de posar per davant a Yeyotus amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Filippo Aschettino va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Xacinto Gulías, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 36 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Yeyotus va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 239 Minuto 37 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Luis Adolfo Robino va deixar a Stefano Pentrella assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Manuel Mediero va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 41, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 de partit, Exequiel Vega va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, el Yeyotus va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Nat Wearn s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Eduard Aleixit va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 78 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José María Sacaluga es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.