Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tuercebotas CF (779065) - podolak (1421340) » 703901225: T71/J2/VII

Liga 703901225 Información oficial sobre el partido 703901225 en Hattrick

26.11.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 2 / VII.405 (38441)

Mallorca Team Alineación oficial del equipo 'Mallorca Team' en el partido 0 - 2 podolak Alineación oficial del equipo 'podolak' en el partido
0 - 1 Răzvan Calcan (22')
0 - 2 Fritz Schalow (40')
Mallorca Team Alineación oficial del equipo 'Mallorca Team' en el partido 0 - 2 podolak Alineación oficial del equipo 'podolak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mallorca Team Alineación oficial del equipo 'Mallorca Team' en el partido 1 - 1 podolak Alineación oficial del equipo 'podolak' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,8 % 32,3 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mallorca Team

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 39 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de José María Puig Parias quasi empata el partit per a Mallorca, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 80 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Francesc Alfeu, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Mallorca va anar a parar a la dreta de l'atac on en Arseni Maynau, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): Mallorca van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 91, però el xut de Jaume Soliveres des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Leoncio Villamizar de Mallorca va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Apor Uhel de Mallorca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

podolak

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): El jugador de podolak Răzvan Calcan va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 22 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de podolak eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 40, Fritz Schalow va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de podolak va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan Nájera Gómez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Justo Embún de podolak va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 73 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): podolak quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Antonio Sarabia va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després de 85 minuts, Leonard Polenghi va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Imanol Ezkaroz va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Diego Iparraguirre, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Diego Iparraguirre va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pur Kohansky.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Anders Marøy de podolak amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.