Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Coruxo F.C. (1434612) - San José City (1457189) » 703898421: T71/J1/VII

Liga 703898421 Información oficial sobre el partido 703898421 en Hattrick

19.11.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 1 / VII.355 (38391)

Pamtumaka Ressucation Alineación oficial del equipo 'Pamtumaka Ressucation' en el partido 1 - 1 Dead Gardens Alineación oficial del equipo 'Dead Gardens' en el partido
Moisés Montalvo (12') 1 - 0
1 - 1 Ştefan Grigorică (87')
Pamtumaka Ressucation Alineación oficial del equipo 'Pamtumaka Ressucation' en el partido 1 - 1 Dead Gardens Alineación oficial del equipo 'Dead Gardens' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pamtumaka Ressucation Alineación oficial del equipo 'Pamtumaka Ressucation' en el partido 3 - 1 Dead Gardens Alineación oficial del equipo 'Dead Gardens' en el partido
Tiene mala suerte 3.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pamtumaka Ressucation

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 els aficionats van embogir quan en Moisés Montalvo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Ressucation.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Al minut 14, Raúl Cigarra gairebé va marcar per a Ressucation des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Ressucation van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 17, però el xut de Jorge Pinilla des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Joaquín Iruñela al minut 23 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Luis Alfredo Jorrín va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ressucation va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Moisés Montalvo va sortir per sobre el travesser.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Alfonso Lesaca gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Joaquín Iruñela va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Matías Del Olmo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Stew Bennet una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Joaquín Iruñela va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Diego Ferra de la Mola del Ressucation ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Matías Del Olmo.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfonso Lesaca de Ressucation la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Dead Gardens

Goles Goles

  • 160 Minuto 87 (Gol de falta): Al minut 87 del partit, Ştefan Grigorică va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Gardens va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ignacio Puerta es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Ignacio Puerta quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 264 Minuto 64 (Ocasión de penalti): Passat el minut 64 de partit, Gardens va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Ştefan Grigorică, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.
  • 208 Minuto 87 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ştefan Grigorică de Gardens va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Óscar Balaguer que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 88, quan en Ernesto José Bajo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.