Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Porculo FC (1371649) - FC Sant Just (440533) » 703892149: T71/J1/VII

Liga 703892149 Información oficial sobre el partido 703892149 en Hattrick

19.11.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 1 / VII.243 (38279)

Deportivo Helike Alineación oficial del equipo 'Deportivo Helike' en el partido 1 - 2 realisimo madrid Alineación oficial del equipo 'realisimo madrid' en el partido
Alberto Helausa (9') 1 - 0
1 - 1 Carlos Ondovilla (20')
1 - 2 Josep Mataix (70')
Deportivo Helike Alineación oficial del equipo 'Deportivo Helike' en el partido 1 - 2 realisimo madrid Alineación oficial del equipo 'realisimo madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Deportivo Helike Alineación oficial del equipo 'Deportivo Helike' en el partido 4 - 1 realisimo madrid Alineación oficial del equipo 'realisimo madrid' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,0 % 0,8 % 11,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Helike

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Deportivo va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 9 Alberto Helausa va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 es va veure una gran oportunitat per a Deportivo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Juan Quintín, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rafael Mármol es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

realisimo madrid

Goles Goles

  • 163 Minuto 20 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 20 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Carlos Ondovilla.
  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): En Josep Mataix donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 70 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 8 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Carlos Ondovilla va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Enric Massanella, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 274 Minuto 35 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 35, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Josep Mataix quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del realisimo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Carlos Ondovilla, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, un refús desafortunat de Sergio Villafanes, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Raül Sans no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enric Massanella de realisimo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto Ioyaga de realisimo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.