Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Insuperables FC (1592598) - ADRIAL FC (308396) » 703889827: T71/J9/VII

Liga 703889827 Información oficial sobre el partido 703889827 en Hattrick

14.01.2023 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 9 / VII.201 (38237)

Insuperables FC Alineación oficial del equipo 'Insuperables FC' en el partido 3 - 0 MINI SUBMARINO AMARILLO VILLARREAL Alineación oficial del equipo 'MINI SUBMARINO AMARILLO VILLARREAL' en el partido
Josep Albert Maltès (12') 1 - 0
Abdeljalil Moustaine (24') 2 - 0
Joan Collgrós (53') 3 - 0
Insuperables FC Alineación oficial del equipo 'Insuperables FC' en el partido 3 - 0 MINI SUBMARINO AMARILLO VILLARREAL Alineación oficial del equipo 'MINI SUBMARINO AMARILLO VILLARREAL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Insuperables FC Alineación oficial del equipo 'Insuperables FC' en el partido 2 - 0 MINI SUBMARINO AMARILLO VILLARREAL Alineación oficial del equipo 'MINI SUBMARINO AMARILLO VILLARREAL' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Insuperables FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Insuperables van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Josep Albert Maltès va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Abdeljalil Moustaine es va introduir dins la defensa central al minut 24, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del VILLARREAL. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Joan Collgrós la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Insuperables es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 53.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): El jugador local Natale Galeno per poc que no incrementa el marcador al minut 16. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Manolo Cenoz va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Abdeljalil Moustaine va estar a punt de sentenciar el partit al minut 31, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): En Juha Niinimäki, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gian Paolo Trangoni. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Josep Albert Maltès una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Manolo Cenoz va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Joan Collgrós, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abdeljalil Moustaine de Insuperables la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

MINI SUBMARINO AMARILLO VILLARREAL

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Salvador Guitart de VILLARREAL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.