Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ADRIAL FC (308396) - vinalesa c f (307798) » 703889821: T71/J7/VII

Liga 703889821 Información oficial sobre el partido 703889821 en Hattrick

31.12.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 7 / VII.201 (38237)

MINI SUBMARINO AMARILLO VILLARREAL Alineación oficial del equipo 'MINI SUBMARINO AMARILLO VILLARREAL' en el partido 0 - 3 UD Malaka Alineación oficial del equipo 'UD Malaka' en el partido
0 - 1 Gianrico Blaseotto (7')
0 - 2 Gianrico Blaseotto (53')
0 - 3 Miguel Azpiazu (57')
MINI SUBMARINO AMARILLO VILLARREAL Alineación oficial del equipo 'MINI SUBMARINO AMARILLO VILLARREAL' en el partido 0 - 3 UD Malaka Alineación oficial del equipo 'UD Malaka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MINI SUBMARINO AMARILLO VILLARREAL Alineación oficial del equipo 'MINI SUBMARINO AMARILLO VILLARREAL' en el partido 2 - 0 UD Malaka Alineación oficial del equipo 'UD Malaka' en el partido
Tiene mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MINI SUBMARINO AMARILLO VILLARREAL

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 21 (Ocasión de falta): En Rubén Madrona tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): El jugador de VILLARREAL Enrique Halcón quasi va assolir l'empat al minut 41 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alberto Campins.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alberto Campins es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

UD Malaka

Goles Goles

  • 174 Minuto 7 (Gol de penalti): Gianrico Blaseotto va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 7 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 184 Minuto 53 (Gol de penalti): Malaka va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Gianrico Blaseotto va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 186 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Malaka va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Miguel Azpiazu.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ibai Uritxirtu va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Gianrico Blaseotto va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.