Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kernelx (1458035) - ADRIAL FC (308396) » 703889805: T71/J3/VII

Liga 703889805 Información oficial sobre el partido 703889805 en Hattrick

03.12.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 3 / VII.201 (38237)

MINI ARMADA DEL TENERIFE CD Alineación oficial del equipo 'MINI ARMADA DEL TENERIFE CD' en el partido 2 - 0 MINI SUBMARINO AMARILLO VILLARREAL Alineación oficial del equipo 'MINI SUBMARINO AMARILLO VILLARREAL' en el partido
Jorge López Seco (47') 1 - 0
Marc Vilarroig (61') 2 - 0
MINI ARMADA DEL TENERIFE CD Alineación oficial del equipo 'MINI ARMADA DEL TENERIFE CD' en el partido 2 - 0 MINI SUBMARINO AMARILLO VILLARREAL Alineación oficial del equipo 'MINI SUBMARINO AMARILLO VILLARREAL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MINI ARMADA DEL TENERIFE CD Alineación oficial del equipo 'MINI ARMADA DEL TENERIFE CD' en el partido 2 - 1 MINI SUBMARINO AMARILLO VILLARREAL Alineación oficial del equipo 'MINI SUBMARINO AMARILLO VILLARREAL' en el partido
Tiene un resultado normal 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,9 % 1,0 % 12,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MINI ARMADA DEL TENERIFE CD

Goles Goles

  • 190 Minuto 47 (Gol de falta): En Jorge López Seco va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-0.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de TENERIFE a 2 - 0. Marc Vilarroig va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Fuco da Seara, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 224 Minuto 43 (Ocasión de penalti): TENERIFE es va veure beneficiat per la polèmica al minut 43, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Jack Hawthorne va relliscar al moment de fer el xut i el porter Manolo Cenoz no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fuco da Seara de TENERIFE va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

MINI SUBMARINO AMARILLO VILLARREAL

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): VILLARREAL van sortir al contraatac amb encert al minut 22, però Angel Popov no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gaizka Arresia ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 262 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): VILLARREAL va estar a punt d'empatar al 60 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Angel Popov que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.