Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nautico Ensidesa. (1369141) - Barcelona Devils (1369020) » 703887624: T71/J4/VII

Liga 703887624 Información oficial sobre el partido 703887624 en Hattrick

10.12.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 4 / VII.162 (38198)

RCD Espanyol de Barcelona. Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol de Barcelona.' en el partido 3 - 1 Barcelona Devils Alineación oficial del equipo 'Barcelona Devils' en el partido
Vinzenz Müllner (26') 1 - 0
Erwin Goldschmidt (31') 2 - 0
2 - 1 Tante Mateos (80')
Janne Peräkylä (82') 3 - 1
RCD Espanyol de Barcelona. Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol de Barcelona.' en el partido 3 - 1 Barcelona Devils Alineación oficial del equipo 'Barcelona Devils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RCD Espanyol de Barcelona. Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol de Barcelona.' en el partido 2 - 0 Barcelona Devils Alineación oficial del equipo 'Barcelona Devils' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Espanyol de Barcelona.

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 els aficionats van embogir quan en Vinzenz Müllner va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de R.C.D.E..
  • 136 Minuto 31 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Hørdur í Hoyvík encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Erwin Goldschmidt anotar per a R.C.D.E. el 2 - 0. Millor no veure'n la repetició.
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de R.C.D.E. al minut 82, que va llançar ajustat al pal en Janne Peräkylä. 3 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Janne Peräkylä! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El R.C.D.E. ho intentava per la dreta per mitjà de José Pablo Granados, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Janne Peräkylä va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Vinzenz Müllner de R.C.D.E. va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Albert Bieniek. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Erwin Goldschmidt una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 70, però una magnífica aturada de Teodoro Vifian va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Barcelona Devils

Goles Goles

  • 151 Minuto 80 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 80, el jugador visitant Tante Mateos va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Samuli Mutenia de Barcelona va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tante Mateos de Barcelona va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hørdur í Hoyvík es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luís Rosa Martins de Barcelona es va guanyar la targeta groga merescudament.