Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Manrússia (1594197) - Pajarracos FC (436812) » 703882038: T71/J7/VII

Liga 703882038 Información oficial sobre el partido 703882038 en Hattrick

31.12.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 7 / VII.62 (38098)

Manrússia Alineación oficial del equipo 'Manrússia' en el partido 0 - 2 Real Yagernaut S.D. Alineación oficial del equipo 'Real Yagernaut S.D.' en el partido
0 - 1 Sergi Gilibets (48')
0 - 2 Durruma 'Ping' Eguburu (79')
Manrússia Alineación oficial del equipo 'Manrússia' en el partido 0 - 2 Real Yagernaut S.D. Alineación oficial del equipo 'Real Yagernaut S.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Manrússia Alineación oficial del equipo 'Manrússia' en el partido 0 - 6 Real Yagernaut S.D. Alineación oficial del equipo 'Real Yagernaut S.D.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manrússia

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Bekathen Ouazzani! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 237 Minuto 83 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Peruxu Pérez Urbina va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Concetto Rigon va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Jovan Čavić no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Gallardo de Manrússia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kleofas Kinastowski es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Real Yagernaut S.D.

Goles Goles

  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): El jugador de Yagernaut Sergi Gilibets va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 48 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 79, Yagernaut va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Durruma 'Ping' Eguburu.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 6 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Amir Pouyan Hojjat de Yagernaut no va ser gol per ben poc.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Yagernaut, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Melhior Zagoričnik va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Yagernaut a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Sergi Gilibets va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 225 Minuto 71 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Jürgen Karu va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.