Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PB Vallirana (1592186) - New Frostom (1583528) » 703879607: T71/J2/VII

Liga 703879607 Información oficial sobre el partido 703879607 en Hattrick

26.11.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 2 / VII.19 (38055)

PB Vallirana Alineación oficial del equipo 'PB Vallirana' en el partido 3 - 0 New Frostom Alineación oficial del equipo 'New Frostom' en el partido
Yuriy Karpeka (26') 1 - 0
Thomas Glücksstadt (86') 2 - 0
Àngel Vingut (87') 3 - 0
PB Vallirana Alineación oficial del equipo 'PB Vallirana' en el partido 3 - 0 New Frostom Alineación oficial del equipo 'New Frostom' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PB Vallirana Alineación oficial del equipo 'PB Vallirana' en el partido 3 - 1 New Frostom Alineación oficial del equipo 'New Frostom' en el partido
Tiene un resultado normal 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PB Vallirana

Goles Goles

  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): El Vallirana era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Yuriy Karpeka va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Amb 86 minuts jugats, en Thomas Glücksstadt va augmentar l'avantatge de Vallirana a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, Vallirana va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Àngel Vingut, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Vallirana va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Abraham Søgaard ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Passaven 28 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Andrea Di Tuccio va rematar alt.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ludvík Kostelanský, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En 林 (Lin) 泉荣 (Quanrong) va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Andrea Di Tuccio una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Pío Olmos va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Ludvík Kostelanský de Vallirana va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andrea Di Tuccio de Vallirana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87 del partit, Andrea Di Tuccio de l'equip Vallirana, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

New Frostom

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Bernat Saladelafont va marcar al minut 25 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 264 Minuto 32 (Ocasión de penalti): Passat el minut 32 de partit, Frostom va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Juan José Maura, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Frostom a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Juan Mari Rosales va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tawfiq Chouiar de Frostom es va guanyar la targeta groga merescudament.