Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

O.D Puerto Malagueño (800431) - UD ALMERÍA ALBACETE (1417272) » 703876226: T71/J10/VI

Liga 703876226 Información oficial sobre el partido 703876226 en Hattrick

21.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 10 / VI.982 (15300)

O.D Puerto Malagueño Alineación oficial del equipo 'O.D Puerto Malagueño' en el partido 1 - 3 UD ALMERÍA ALBACETE Alineación oficial del equipo 'UD ALMERÍA ALBACETE' en el partido
Gaston Hoël (40') 1 - 0
1 - 1 Fabrizio Dirminti (87')
1 - 2 Nero Mahinay (89')
1 - 3 Fabrizio Dirminti (89')
O.D Puerto Malagueño Alineación oficial del equipo 'O.D Puerto Malagueño' en el partido 1 - 3 UD ALMERÍA ALBACETE Alineación oficial del equipo 'UD ALMERÍA ALBACETE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
O.D Puerto Malagueño Alineación oficial del equipo 'O.D Puerto Malagueño' en el partido 1 - 2 UD ALMERÍA ALBACETE Alineación oficial del equipo 'UD ALMERÍA ALBACETE' en el partido
Tiene un resultado normal 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,5 % 5,7 % 73,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

O.D Puerto Malagueño

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Gaston Hoël va donar a Malagueño un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Lukas Knörr del Malagueño ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Gaston Hoël va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Passaven 41 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Giancarlo Cobianchi va rematar alt.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Kryštof Kubata una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 57, però una magnífica aturada de Sabatino Pamparana va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El Malagueño ho intentava per la dreta per mitjà de Anders Gustavsson, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Lukas Knörr va estar a punt de marcar al minut 89 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ben Houtkooper de Malagueño es va guanyar la targeta groga merescudament.

UD ALMERÍA ALBACETE

Goles Goles

  • 164 Minuto 87 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Fabrizio Dirminti marqués l'empat. Al minut 87 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 89, el UDA AB va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Nero Mahinay, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.
  • 180 Minuto 89 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 89 pels visitants. En Fabrizio Dirminti va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gunther Vermiesch ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Haitham Al-Jahouri va encarar al porter al 42, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 273 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Fabrizio Dirminti va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fabrizio Dirminti de UDA AB amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Niclas Karlsson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.