Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

O.D Puerto Malagueño (800431) - C.D. Los Arcos (993540) » 703876197: T71/J3/VI

Liga 703876197 Información oficial sobre el partido 703876197 en Hattrick

03.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 3 / VI.982 (15300)

O.D Puerto Malagueño Alineación oficial del equipo 'O.D Puerto Malagueño' en el partido 1 - 4 C.D. Los Arcos Alineación oficial del equipo 'C.D. Los Arcos' en el partido
Duco Roosen (9') 1 - 0
1 - 1 Maciej Skubel (55')
1 - 2 Ionuţ Felegean (63')
1 - 3 Peter-Franz Pessel (72')
1 - 4 Ionuţ Felegean (74')
O.D Puerto Malagueño Alineación oficial del equipo 'O.D Puerto Malagueño' en el partido 1 - 4 C.D. Los Arcos Alineación oficial del equipo 'C.D. Los Arcos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
O.D Puerto Malagueño Alineación oficial del equipo 'O.D Puerto Malagueño' en el partido 2 - 0 C.D. Los Arcos Alineación oficial del equipo 'C.D. Los Arcos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

O.D Puerto Malagueño

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Al minut 9 l'àrbitre va premiar Malagueño amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Duco Roosen va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Malagueño va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Érico Aguado en un 1 contra 1 amb el porter Robert Chelaru, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Passaven 15 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Anders Gustavsson va rematar alt.
  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Kryštof Kubata de Malagueño va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Daniel Åhlskär! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Anders Gustavsson no oblidarà el que li va passar durant el minut 76. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

C.D. Los Arcos

Goles Goles

  • 163 Minuto 55 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 55 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Maciej Skubel.
  • 141 Minuto 63 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Arcos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Ionuţ Felegean.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Boris Siggen la va rematar Peter-Franz Pessel amb una magnífica volea que va fer pujar per a Arcos el 1 - 3.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Ionuţ Felegean de Arcos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 74. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Dimitar Panayotov va encarar al porter al 12, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Piotr Budzianowski va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.