Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

descariñaos (772794) - Jogah FC (1577837) » 703873624: T71/J4/VI

Liga 703873624 Información oficial sobre el partido 703873624 en Hattrick

10.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 4 / VI.936 (15254)

descariñaos Alineación oficial del equipo 'descariñaos' en el partido 3 - 2 Jogah FC Alineación oficial del equipo 'Jogah FC' en el partido
0 - 1 Thaddee Chukwu (16')
Songoku Portos (39') 1 - 1
1 - 2 Veselin Simeonov (62')
Zvjezdan Papiga (75') 2 - 2
David Vass (78') 3 - 2
descariñaos Alineación oficial del equipo 'descariñaos' en el partido 3 - 2 Jogah FC Alineación oficial del equipo 'Jogah FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
descariñaos Alineación oficial del equipo 'descariñaos' en el partido 1 - 2 Jogah FC Alineación oficial del equipo 'Jogah FC' en el partido
Tiene suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,0 % 7,8 % 70,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

descariñaos

Goles Goles

  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, Songoku Portos va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de 郭 (Guo) 仁泰 (Rentai) arribés a peus de Zvjezdan Papiga, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a descariñaos el 2 - 2.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 els aficionats van embogir quan en David Vass va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de descariñaos.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Zvjezdan Papiga hauria d'haver estat gol al minut 64 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 郭 (Guo) 仁泰 (Rentai) de descariñaos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Jogah FC

Goles Goles

  • 105 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Thaddee Chukwu rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Gustaw Buchwald, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!
  • 172 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Jogah prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Veselin Simeonov.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Thaddee Chukwu, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Thaddee Chukwu va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Dan Simionescu va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Julian-Andreas Paradowska-Thimm després de 29 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Giancarlo Gazzana va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Noel Mucha al minut 38, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Jogah que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Julian-Andreas Paradowska-Thimm, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del descariñaos. La jugada d'estratègia del Jogah per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Thaddee Chukwu va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.